blogg-pause? NEEEEEIH!

Hei! Har ikke blogget i dag, sorry for det.. Har bare vært ute med Emilie, Mai Helene, Karoline og Ida Marie, også har jo Tassen vært ute med oss. Ida Marie hentet Jølle så det ble to gutter, fem jenter. Altså, hundene er de to guttene, tenkte jeg måtte si det hvis du trodde Ida Marie og Mai Helene er gutter, haha! Jeg har dårlig humor assa. "Ler" av noe som ikke er morsomt. Er fortsatt på den dataen som ikke har sånt web som man kan ta bilder med, og Emilie har jo ikke tatt noen bilder i dag som hun skulle, så det blir ikke noe outfit i dag heller, og det blir bare ett bilde fra sommer'n!

Pene tomler, ja. ♥
Ser på Mordrommet med mamma på NRK 1, påskekrim. Koseliiig, soffakos. Selvom Tassen vill legge seg med noen, vill ikke jeg gå og sove. Mamma sier også att jeg må legge meg nå, så jeg må vell det. Skal bare se ferdig påskekrimen, eller påskekrimmen, vet ikke om det er dobbel konsonant eller vanlig konsonant. Men jeg hadde tenkt å ha blogg-pause, men jeg ombestemte meg.

 

- Ser du på påskekrim? - dinais

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits