du er ei elegant

Så på Phineas og Ferb nettopp, og der sang ho Candase og jenta til han "onde" som angent Perry sloss med, du er ei elegant. Valgte bare det fordi jeg ikke vant på noe annet. Skal rydde i klesskapet etterpå. Jeg har nettopp startet og blogge, og klokka er 10:40, men når jeg er ferdig med dette innlegget er vell klokka 11:15, eller 11:00. Bruker laaaang tid på ett innlegg, men jeg har liksom ikke gjordt noe enda, så jeg har ikke mye og skrive, men jeg vill skrive. Håper dere har hatt en fin påske hittil. :-)

Mamma tokk bildet i fjor, på høsten i 2009. Redigerte litt på det, bare skrift da. Brukte paint.NET, det er ikke redigerings-program på nettet, det er sånn du laster opp fra google, gratis. Lastet det opp i går, så jeg vet ikke så mye om det. Men uansett, skal spise frokost nå.

- Har du hatt en fin påske hittil? - dinais

3 kommentarer

Miriam <3

04.apr.2010 kl.11:14

Jeg har hatt en kjeempe fin påske!! :D <3

Håper du også har hatt det. :D

<3aurora

04.apr.2010 kl.12:57

jupp,det har jeg(;

har du?(:

DINAHP

04.apr.2010 kl.13:00

<3aurora: braa :-) jeg har også hatt en fin påske.

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits