Klassikere er klassikere.

Hallo! Jeg våkna 10 i dag, sent ikkesant? Eller sent for meg, siden jeg pleier og sove til 8-9. Uansett, jeg ser på Snehvit på Disney Channel. Filmen er en klassiker selvom jeg ikke ser på den til vanlig. Så klassikere er klassikere. Og siden den er en klassiker må jeg jo se på den, eller må og må.. Filmen er jo utrolig morsom, sitter og ler meg ihjel av han dvergen som ikke snakker. Han er jo så morsom.

Nede fra venstre: Mathilde, Synne, meg, Hedda, Christine. Andre rad fra venstre: Celina, Miriam, Vian, Marlene. Tredje rad fra venstre: Malin, Therese, Alexandra, Aurora. Fjerde rad fra venstre: Michelle, en jente, Agneta.
Orker ikke og legge inn alle linkene, legger bare inn Marlene og Aurora. Siden Synne, Christine og Miriam er linket i det andre innlegget med musikk-prosjekt bilde. Men nå skal jeg spise frokost, stelle meg før jeg sykler til Christine.


- Ser du på Snehvit? - dinais

Én kommentar

<3aurora

06.apr.2010 kl.18:21

hun ''en jente'' er Hannah (:

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits