dagen i dag!

Hei dere søte lesere! I dag var det jo første skoledag etter påskeferien. kjedelig det men utrolig å se alle folkene igjen. :-) Miriam og Synne er borte da. Miriam er i Narvik og Synne er i England. Vian var med meg hjem etter skolen i dag. Vi gikk først tur med Tassen, så var vi litt på dataen. Så spilte vi ds-en og på iPoden-min. Mamma kom hjem i seks tia. Ho var på møte etter jobben.

Skikkelig fiiiint, jadaa. Mamma har nettopp gått tur med Tassen, og han er litt våt så han har sprunget som en gaaaal ku rungt på gulvet her. Han har legget seg ned og slapper av nå. Og sorry, noo outfit today. Orker ikke og laste over bilde. I morra skal jeg på dans, og da kan ingen være med meg hjem. Så da kommer det outfit. Men nå skal jeg ut med Erza, Rinesa og kusina dems.

- Hva har du gjordt i dag da? - dinais

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits