ombestemte meg

Hei søtinger. Jeg skulle egentlig ha data og blogg-pause, men jeg ombestemte meg. Hadde datafri dag i går, bortsett fra åtte til halv ti. Men nå er jeg og Christine hjemme hos meg. Har vært det en stund, men Christine lagde seg nettopp ny blogg. Besøk den her. Også har hun laget ett innlegg, og fikset på designet. Eller jeg hjalp henne med designet. Men vi tokk noen bilder i stad, og her kommer de.

Prøvde på outfit.

Yooooo. neiiiidaa. :-)

Christines outfit.

Christine&meg. ♥
Dagens outfit:

Jakke fra vet ikke.
T-skjorte fra Ginatricot.
Bukse fra University.
Sokker fra H&M.

På skolen i dag hadde vi i første time norsk, andre time: norsk, tredje time: matte, fjerde time: engelsk, femte time: samfunnsfag. Helt ok skole-dag. I friminutt en hoppet jeg strikk med Miriam og Hedda. I friminutt 2 var jeg med Christine og Madelen og Susanna. I morra er det nest siste gang på nybegynnerkurset på hip hop og streetdance. Og det er åpen kveld. Men jeg skal på begge, bare att jeg kommer ett kvarter for seint til åpen kveld, men samma det.

- dinais ü

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits