shoppiiiiing

Heia! Har vært på shopping med Christine. Kjøptee alt som var i byen, de andre folka kom til byen for nothing. Hahhahahahahaha. Okei, dårlig humor. Tøysa, Christine kjøpte brus og mcFlurry. en is på mc.donalds. :-) Det samme kjøpte jeg, og sko og to topper. Skulle egentlig kjøpe kule nerde briller på bik bok, men jeg hadde TRE kroner for lite. Satt i trappa på bik bok å telte krone stykkene to ganger. Når vi kom hjem tokk vi bilder.

Skoa mine fra h&m, 99 ,-

Forfra. :-)

Christine's outfit.

Mamma kjøpte topp på Risøe, 100 ,-

Toppen bak.

Den ene toppen fra bik bok, kjøpte to like. Bare att den andre hadde blåe striper.

Christinep0s.

Mjauu. <3

I'm a walking kittykat.

Hei, du! Get out of here.

Hei :-)

Grr, mjaumjau.

Jeg har humor som ett brød, du ser vell det?!

What theee?

Grr, in the mirrorrrrrrrrrrrr.

Heijho.

Jada, fint. Hadde jeg zoomet litt lengre inn, hadde du sett inn i nesa mi. Det vill du ikke! Er forkjølaa.

Man kan ikke velge normaliheten sin, vent jo det kan man.

Suckass. :p

fjortizzer.
Det var bildene det. Men uansett, i morra skal jeg og Tobias finne på noe. Men hva vi skal gjøre aner vi ikke, har dere noen idéer? Hvis dere ser på det outfit bildet til Christine har hun på seg en grønn tigths, men på katte bildene har hun en svart tigths. Dere lurer sikkert på hvorfor. Eller kanskje dere ikke lurer på det, men uansett. Her er forklaringen. Christine satt i soffaen, også kommer Tassen og snuser på henne. Så løftet han opp beinet sitt og tisset på henne. Ho merket det ikke med en gang. Ho kjente att det ble varmt, også så hun ned på tigthsen og så att Tassen hadde tisset på henne. Jeg begynte å le så utrolig mye. Så hun måtte låne en svart tigths av meg. That's why. Ojjda, sorry for engelsk ordbruk i dette innlegget.

Hva har du gjordt i dag?

Forestenn, meld dere på vurderinga HER!
Og besøk bloggen til Christine. www.chriistineh.blogg.no

Én kommentar

17.apr.2010 kl.17:24

har du spørsmålsrunde? for da lurer jeg på en ting: har du to blogger?

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits