konferanse-time

Sorry for verdens værste oppdatering her på bloggen. Vet ikke helt hvorfor jeg er på pc'n, og ikke blogger. Jaja, vi sier bare att jeg er en susete susekopp, okeiii? Ja vi gjør det. På skolen i dag hadde jeg konferanse-time med mamma og Eldar. Ti på ni, så jeg mista litt av norsk timen, yey. Joda, på konferanse-timen var alt bare positivt, att jeg har blitt bedre i matte. Att det er bra att jeg jobber sånn som jeg gjør, att jeg er flink på skolen ogsånt. Men en ting, jeg er trøtt og sliten. Selvom klokka bare er TI OVER ÅTTE. Oii, bare så tidlig?

Portrett av solbrillene mine. :-)

Ojjda, så fint. Ironi!
Har nettopp gått tur med Tassen, ellers ser jeg litt på Sporløs, egentlig ikke min type programm-sjanger. Men mamma ser på det mens hun stryker klær så. Men, fra i morgen av SKAL jeg blogge rett etter skolen, ettermiddagen og på kvelden. :-)


Har du hatt konferanse-time i år?
Isåfall, Fikk du høre mye positivt?

2 kommentarer

Christine

20.apr.2010 kl.20:29

Halloooo !

Nei har ikke hatt konferanse time enda,men skal ha det snart.

Gruer meg litt,men tror ikke jeg har gjort så mye galt x)

miranda

20.apr.2010 kl.21:27

Ja, jeg har hatt konferanse time og jeg fikk mye bra.

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits