Photoshoot

Hei. Sorry for dårlig oppdatering i dag også, lovte att jeg skulle skjerpe meg. Men i dag skjerpa jeg meg ikke. (?) Jaja, skole-dagen var helt normal. Hadde de vanlige timene vi har på torsdager. Nest favoritt-dagen min i hverdagen. Fredag er jo best. ♥ Jeg og Miriam måtte bytte plass helt opp til kateteret siden Martin og Lars Martin satt forrest, og da så ikke jeg og Miriam så mye. Men nå ser vi alt, bortsett fra det bak oss. Var ute og tokk bilder med Erza og Rinesa istad. :-)

Tassen rullet i gresset, og han som var ny-dusja i går. Nå blir mamma fornøyd, vettu. ;-) Men har masse lekser, skal lese 37 sider i Varin-boka og tre-fire oppgaver i øveboka. Men jeg må ha outfit først.

T-skjorte fra dansen. 80 ,-
Bukse fra Only, 499 ,-
Sko fra h&m, 99 ,-


Hva syntes du om bildene?

Én kommentar

Pernille ♥

22.apr.2010 kl.20:09

Hei kule bilder savner dere så SYN SYKT :P

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits