blablablaaaa

Heiii (:
Har vært litt ute med Erza, Rinesa og Karoline. (Karoline er kusina mi) Har huska litt og sånt, ikke noen bildeeerr. Sorry.

Forestenn, har fiksa litt på designet mitt, har ikke header. Men skal lage senere, på torsdag eller fredag. I morra skal jeg på fotballtrening så da kan jeg ikke. Onsdag skal jeg på dans. Torsdag skal jeg kanskje på fotballtrening, hvis jeg skal starte. Så da blir det på torsdag eller fredag.

I morra er det vikingdagen på gokstadhaugen, for oss i sjette klasse. Mot alle de andre sjette klassene i Sandefjord. Gruer meg litt, men jeg får jo se Caroline, Mai Helene, Ida, Karoline og flere. Vi skal møte opp på gokstadhaugen kvart over ni. (: 45 minutter senere enn de andre, haha. Men vi slutter ca kl 14.00, og vi skulle egenltig ha sluttet 13.15, men whatever.

I gymtimen istad hadde vi Thomas, også da kunne vi velge mellom å spille fotball ute, eller være inne og finne på noe der, jeg valgte inne. Også tok jeg en av basketballene og sparket den, også landet den oppi basketmålet. Så jeg scorte på en måte da. (:

Og en ting, jeg har funnet ut att jeg har edderkopp-fobi. Altså, jeg er livredd for edderkopper. Ikke di småe, men di som er litt store, og di som er større enn di småe. Og di største.

Chester See - God damn You're Beautiful- Dina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits