Sorry, igjen

Hei. Har ikke blogget på 3 dager, unnskyld for det. Har bare ikke vært på pc'n siden mandag. Skal blogge minst to ganger hver dag etter helga. Men i dag blir dette sikkert det eneste innlegget, siden jeg er syk. Var ikke på skolen i dag heller, har bare ligget på soffaen og sett på film. Twilight og New Moon. Jeg har også sett på trailere på bredbåndet. Også klikker lyden på tven vår. Den forsvinner i 5 sekunder eller noe sånt. Også kommer lyden tilbake, noen andre i Sandefjord som har det sånn?

Ett litt gammelt bilde, men jeg orker ikke å hente kameraet, ta bilder, laste over bildene og så legge de inn. Det er liksom "slit". Eller, egentlig ikke. Men jeg gidder rett og slett ikke. Skal snart spise middag med mormor og mamma, men før det må jeg gjøre noen av leksene til i morra. Har ikke alle bøkene i sekken, sikkert ingen andre 6.klassinger heller. Jo, uansett jeg skal begynne på fotball. Og på tirsdag var det gokstaddagen, og vi kom på ................... 6 PLASS! Utrolig dårlig egentlig, siden Gokstad har vunnet hvert år, i 8 ÅR! Jo, også skal jeg ikke fortsette på dans. Skal begynne på litt øvet etter sommeren. Men jeg skal prøve å gjøre litt lekser nå.

Er det noen andre syke som må gjøre lekser?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits