ta en potet

Så på en reklame for Kims, og da synger de "ta en potet, ta fire ta åtte, ta en potet" eller noe sånt. Så derfor overskriften, as u already know, ithink.

I morra skal jeg ingenting, er blitt bedre i dag, så tror jeg skal være ute i morra med noen venner. Skulle egentlig til byen, men det er jo 1.mai i morra, så ingen av butikkene er åpne.

Mamma har malt det store rommet mitt, som jeg hadde før. Til en sånn vårgrønn farge, det blir sykt fint. Skal skifte rom tilbake dit snart. Litt liten plass på det rommet jeg har nå. Bare seee hvor lite det er.

Slik er det når man går inn i rommet.

Skrive-bordet, også litt av utgangen fra rommet.

Hehehehee, den gule bamsen er Bob Kåre og den som ligger på lampa er over-hekken-fyren.
Og, jeg har verdens kuleste klokke som jeg har fått av bror, Kim. takk. ♥

Se, såååå mange tall. hahhahah. :-)


Nå sitter jeg alene i soffaen og ser på Senkveld. Mamma er på facebook, og jeg blogger. Forestenn, mamma er "fast"-leser av bloggen min. Hadde vært utrolig søtt om folk kommenterte på innlegga mine hvis dere leser de. Da blir jeg glad. og det veit du.

Forestenn, jeg skal svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden på video. Min første videoblogg.

Har jeg lite rom?


-DINAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits