Sunshine, my only sunshine

Hei cuties!♥

sola skinner igjen! :)

i dag skal Christine komme til meg. Når ho skal komme vet jeg ikke, men det er sikkert i tolv-ett tia ho kommer. Så skal vi ta bilder med speilrefleksen. Gleder meg, siden jeg har vært syk siden onsdag kveld. Er frisk i dag. heldigvis:) Og, det kommer bilde av det store rommet siden det er malt. Så mamma har startet å ta ting fra mitt rom over dit, og ting derfra over hit. Så hvis mamma blir nesten ferdig skal jeg sove der inne i natt. Og, jeg skal få dobbelseng! Ble sykt glad i går da mamma sa att jeg kunne få det. Hoppa ikke i taket, men nesten.

Anyways, nå sitter jeg på det lille rommet mitt i senga og ser på tv. Skal finne klær snart, er litt treig på å finne klær.

Rinesa er så skjønn.♥ Du vet vell hvem som er hvem?


Er det sol der du bor?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits