nytt design

Hallo.♥

Har laget ett nytt design, likte det. Brukte ikke akkuratt (?) lang tid. Men enkel og søtt, synes jeg da. I dag var Tobias her, som jeg har allerede har sagt. Vi var ute, så var vi inne å så på film så var vi ute igjen. Også ble det grilling på verandaen for meg, mamma og Tobias. Også spiste jeg og Tobias is, vanilje. Med masseeee smilsaus. Også måtte han dra siden han skulle se Chelsea mot Liverpool. og, Chelsea vant. Ville at Liverpool skulle vinne, siden da hadde sikkert United vunnet. Jaja. Når Tobias kom, dro jeg, mamma og Tassen til mormor. Og spiste kake. super sunn søndag, ja.♥ Også sovna mamma og Tassen. Så dro vi hjem etter to og en halv time tror jeg. Så ringte jeg Emilie å spurte om vi skulle finne på noe. Så jeg, Emilie og Ida Marie dro på sykkelparken og snakka om mye. Så dro vi til lekeplassen i nabolaget og snakka der og. Også møtte vi noen folk, en som gikk i klassen min i første og andre klasse.

Jakke er pappas gamle.
Tights fra h&m.
Sokker fra Piere Robert.
Tskjorte fra Cubus.

Skulle egentlig ha stått outfit 02.05.10, men jeg gadd ikke å redigere ett likt bilde på nytt av. Nå skal jeg se på tv, og snakke med Emilie på msn.

Forestenn, skal drøye spørsmålsrunda til fredag. SÅ STILL SPØRSMÅL!

Hva synes du om det nye designet?

2 kommentarer

IDAAAAA

05.mai.2010 kl.21:28

Hvem gutt da? : )

DINAHP

13.mai.2010 kl.10:04

Ida Benedikte: Nicklas eller hva han het

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits