sjøsyk

Halla.♥

i dag var det jo ikke vanlig skoledag for oss, siden vi dro til Sarpsborg kvart over seks, og kom hjem i halv fire tida. Skulle egentlig ikke vært hjemme enda, men det var altfor kaldt i Sarpsborg, så vi trakk oss. Så tokk vi color line viking hjem hit til Sandefjord. Gjett hva jeg kjøpte? klassisk mini potetgullpose for 11 ,- Og en sjokolade som mormor skal ha i 65 årslaget hennes neste uke. På båten i stad ble jeg sjøsyk, så jeg satt nesten i en time å så ut av vinduet. Men jeg snakka jo med Madelen, Susanna, Christine, Erlend, Tobias og flere.

Vet du hva som er høydepunktet ved dagen i dag er? Att jeg fikk den nye senga mi. :-) Slang meg oppi den i stad tre eller to ganger. Utrolig nice å ha en stooooooooooor seng. Og ikke sånn liten. Det kommer ny header senere i kveld, og flere innlegg. Siden vi ikke har lekser. Men vi skal skrive om turen vår i som lekse i morgen. 1-2 sider, men det går jo fort. sier vi.

Nå skal jeg slappe av og lage header på den andre dataen.

Én kommentar

<3aurora&ada

04.mai.2010 kl.20:21

trakk dere dere? : o,

,men hvorfor kom ingen av dere på treningen, hvis dere kom hjem klokken 4? =)

det er hvertfall avreise fra rimi i morgen klokka5,så dere må være der ved ti på 5hvertfall.

og det er ikke buss eller noe, foreldrene må kjøre . bare sånn at du vet det, og kan du fortelle det til Synne og Vian også? =)

komentere tilbake?

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits