fredag i morra

Unnskyld for att jeg ikke blogget i går, var i byen med Synne og Erza, + var på dugnad. Men jeg Erza, Rinesa, Maren, Karoline og Linn Chanine gikk bare rundt å tøysa. Så, de voksene rydda. Mens vi tokk bilder, spilte fotball, spiste kjeks og kosa oss. ♥ Men i morra er det endelig fredag. Så da skal ihvertfall Synne sove her, tror også Marlene fikk lov. Men det blir jentefest her i huset fra kl 19.00 :-) Så vi skal se på norske talenter og film. Så det blir sikkert bilder. På dugnaden i går tokk jeg, Erza, Rinesa og Maren bilder, men siden overlastingskabelen til mobilen min er litt klikk, ble det bare to bilder av meg.

fotograf: Erza

fotograf: Maren

Nerdebrillene er kjøpt for 69 ,- på bikbok. Kjøpte en jakke og en t skjorte på Gina Tricot, men siden jeg skal ha det på meg i morra, kommer det da. Men nå skal jeg lage sånn spm greie..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits