helgaaa

I helga har jeg ikke fått blogget, unnskyld for det. Men i helga har jeg nesten bare vært med venner.
PÅ FREDAG:
På fredag lå Synne og Marlene over. Sykt koselig. :-) Men, det ble sykt rotete på rommet mitt da, hehehe. Vi så på norske talenter, senkveld og litt av torsdag kveld fra nydalen.
IGÅR:
Så i går var jeg med Marlene til byen siden ho skulle kjøpe klær til 17. mai. Så dro vi hjem til Marlene, og så litt på tv. Så dro vi til rimi og kjøpte is. Marlene kjøpte sånn stor boks med masse is, og jeg kjøpte to krone is. En til meg, og en til Marlene. Vi møtte William i butikken. Når vi hadde kommet hjem til Marlene igjen, spiste vi isen. Også tokk vi ut Molly, som er hamsteren til Marlene. Så kom mamma og Tassen, så jeg og Marlene tokk Tassen og sparkesykkelen og dro til lahelle stranda, så fiska vi krabber. Marlene så en men fikk ikke tak i den. Jaja, så dro vi hjem til Marlene igjen. Så skulle jeg og mamma på La Scala, så måtte vi dra. Etter å ha vært på La Scala var jeg Karoline, Maren og Andreas på skolen. Så dro jeg hjem og så på Ransom med mamma.
IDAG:
Og i dag skal jeg til Tobias. ♥

Etterpå kommer svarene til spørsmålsrunda. Men gidder ikke å lage video.


Fjortizz faktor #1. <3


Nå hører jeg på Lena Meyer - Satellite. Har den sangen helt på hjernen. Egentlig litt dumt siden ho er tysk. Lena er jo ho som skal synge for Tyskland i ESC.


Får den ikke mindre.

Men nå må jeg gå å kle på meg. Så spise frokost, så Tobias.

Har du noen sanger på hjernen for tia?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits