vikingdag på gokstad haugen

Nå sitter jeg å spiser hamburgertoast, høres sikkert ikke så godt ut men det er sykt godt. Skoledagen i dag var ikke normal, siden det var vikingdag på gokstad haugen. Vi kom på delt 3 plass med 6a, men 6b eide jo. Sier vi. :-) 7a vant, og 7b kom på 2 plass. 5a kom på 5 eller 4, og bb kom på 5 eller 6. Er ikke helt sikker på hva det ble. Men, etter skolen var jeg og Vian med Synne hjem. Vi var ute på trampolina 2 ganger, og spilte kort. Også hørte vi litt på musikk. Også snakka vi jo. Så dro jeg hjem kvart over fire eller noe. Så var jeg ute med Erza, Karoline, Rinesa, Rebekka og Maren.

Random bilde fra arkivet.
Forestenn, gå inn på www.mirris.blogg.no :-) Miriam sin nye blogg. Kommenter, og forestenn, takk for alle sju kommenterene på det forrige innlegget, og vær så snill, fortsett og kommenter sånn på vært innlegg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits