you appear just like a dream

Hallo. ♥

I dag kommer Marit og Reidar fra Stavanger. Siden mormor har 65-årslag på lørdag. Så kommer de fra Stavanger, Espen, Petter og Torun kommer på lørdag fra Lørenskog, Kine og Martin fra Tønsberg, Kim og Linn Cecilie fra Oslo, Onkel, tante og kusine herfra og Daniel og Marita herfra. Ja, og vi. : ) Men jeg har laget en header, selv. Den ble vell litt for liten, men det gjør ikke noe. Ihvertfall ikke noe for meg. I dag skal jeg og Mamma spise middag hos mormor, med Marit og Reidar. Ringte nettopp Miriam å spurte om vi skulle finne på noe, gjorde det i går og, men ho ringer meg litt senere.

Headeren min ble sånn, som du sikkert har sett. : )

Nå sitter jeg på kjøkkenet og hører på musikk, det gjør jeg hele tiden når jeg er på pc'n.  Nå har jeg ikke noe mere å si, så vi snakkes!
Hva syntes du om den nye headeren min?

Én kommentar

E.P

13.mai.2010 kl.13:40

Fin header er det det bilde jeg tok ? <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

DINAHP

DINAHP

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Her finner du også av og til outfits og noen ganger videoblogger. Jeg blogger nesten hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden gjør jeg ikke noe enda, skal starte på dans igjen til høsten. Noe du lurer på? dina.hp@hotmail.com/ xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits